AMELIE LENS X CKS

YAY! Voor de derde keer op rij ontwierp dj/producer Amélie Lens voor CKS. Na het grote succes van de vorige twee seizoenen zet ze dus opnieuw de stap met een splinternieuwe capsule collectie. Deze keer is haar inspiratiebron de liefde voor haar katten met kleurrijke edgy kattenprints tot gevolg. Zo combineert ze smetteloos zwarte basics met warme kleuren zoals electric-yellow, smaragd-groen en neon-roze en komt zo tot een funky resultaat.

Maar wat mij vooral doet kirren van geluk is dat ze ook een vervolg breit aan haar sublieme RAVER collectie. Vorig seizoen was ik al he-le-maal verkocht aan de Raver-items maar kon ik er geen op de kop tikken – de t-shirts waren pijlsnel uitverkocht – . In de nieuwe collectie passeren er zowel sportieve Raver-tops, hoodies en t-shirts met Raver-embroideries – my favourite die ik  as we speak aan het shoppen ben – de revue.

Het ALENA t-shirt trok onmiddellijk mijn aandacht. Een basic witte t-shirt met het opschrift ‘RAVER’ gedrukt van de ene schouder naar de andere. De opgerolde mouwen zorgen voor een nonchalante look. Koop een iets grotere maat voor een oversized fit. Combineer de t-shirt met een high waist skinny jeans zoals bijvoorbeeld deze van Mango. De zijpanden op de broek zijn een échte eyecatcher. Deze RAVER-look vraagt natuurlijk om de gepaste damesschoenen om alles af te maken. De Nike Air Max Ultra Flyknit sneakers voelen aan als een sok rond je voeten en passen helemaal binnen de rave cultuuur. Luchtig en comfortabel om eindeloos te dansen op de festivalbeats.

Ready? Set! Rave!!

XO!

Lore & little things.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *