Back to the 90s.

Oh jee!! Het zat er al langer aan te komen maar de trend van de 90s is nu echt terug! Wie herinnert er zich de zwart plastiek tribal kettinkjes – meestal gratis en voor niets te verkrijgen bij aankoop van de Joepie – die we zo trots rond onze nek droegen? Tot grote ergernis van mijn moeder die het af-schu-we-lijk vond!

Bad news mama want de befaamde snoertjes zijn terug. Weliswaar in een hippere variant met een sneufje boho eraan toegevoegd. De chokers en bandana’s slaan ons rond de oren op de festivals. Overal waar je kijkt, zie je iemand geutig een trip down memorylane maken met de nieuwe trend. Ik zocht online de mooiste uit. Kijk en oordeel!!

Stargaze Jewelry choker met zwarte maan
Stargaze Jewelry gouden fijne choker
Stargaze Jewelry choker met gouden maan
Stargaze Jewelry choker met slagtand
Stargaze Jewelry 3-delige choker

De choker-lijn van Stargaze Jewelry is echt te mooi om waar te zijn. Subtiele halskettinkjes met een klein bohemian hangertje stelen hier de show. Je kan ze eindeloos met elkaar combineren en ze zijn ook nog budgetvriendelijk op de koop toe!

Forever 21  3-delige choker
Bershka – satijnen bandana
Forever 21 – suède choker

H & M – bandana

In de accessoire collectie van Forever 21 vond ik ook enkele chokers maar dan met een lederen  bandje voor een iets stoerdere look. Naast de chokers ben ik ook grote fan van de bandana’s. Je kan ze op verschillende manieren knopen zowel rond je hals, pols of hoofd! Uitermate partyproof en hip! Mijn bandana vond ik ergens onderaan een kast, van toen ik nog cowboy en indiaantje speelde. Wie weet hebben jullie er ook ééntje ergens verscholen liggen?

Love,

Lore & little things.

3 thoughts on “Back to the 90s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *