Coachella.

Dit weekend en het volgende gaat het eerste festival van het jaar waar muziek- én modeharten een sprongetje van maken opnieuw door in de Coloradowoestijn van Californië. Coachella staat voor mij gelijk aan eindeloos swipen – met vingerkramp tot gevolg – doorheen de Instagram-feeds van celebrity’s om nadien watertandend alle jaloersmakende outfits met dito locaties overladen met palm trees en swimming pools uit te pluizen. Je zou voor minder moedeloos worden in je luie zetel op een regenachtige zaterdag. H & M brengt elk jaar opnieuw een Coachella collectie uit en ik besloot om voor mijn outfit van de week mijn favoriete stuks uit te zoeken. Halleluja voor franjes, zonnebrillen en sandalen!

vest met franjes – H&M ft. Coachella
jeansshort – LEVI’S 501
off-the-shouldertop – H&M ft. Coachella
camelkleurige sandalen – New Look by Zalando

Aangezien het in de woestijn broeiend heet kan worden is de keuze voor een zomerse outfit al heel snel gemaakt. De katoenen off-the-shouldertop is licht én met de schouders ontbloot heb je geen gevaar op tanlines. Een jeansshort is op een festival mijn rots in de branding en mocht dus niet ontbreken. Ik koos voor een LEVI’S 501 met uitgerafelde details. Sandalen zijn praktisch bij stoffige ondergrond en makkelijk om mee te dansen tot in de vroege uurtjes. Wanneer de avond valt en het eindelijk wat afkoelt, maakt de vest met franjes de look af!

zilverkleurige armcuff – H&M ft. Coachella
zonnehoed – H&M ft. Coachella
camelkleurige schoudertas – Mint & Berry by Zalando
ronde zonnebril met spiegelglazen – Ray Ban
multistring halsketting – H&M ft. Coachella

Wanneer je de foto’s van Coachella bekijkt zie je dat de outfits schreeuwen om de juiste details. Een zonnehoed is uitermate fashionable en voorkomt een zonneslag – nobody wants that – en met een zonnebril met koperkleurige spiegelglazen sla je nooit de bal mis. Spiegelglazen zijn trouwens ook heel handig bij een snelle touch-up –  liet die overheerlijke burrito nu echt geen sporen na – én wanneer je andermans outfits stiekem wil gadeslaan. De zilveren armcuff en multistring halsketting ademen een bohemian vibe. Ik koos bewust voor een fijne halsketting omdat het bij temperaturen van 35° niet aangeraden is grote zilveren statementkettingen te dragen – tenzij je er eieren op wil bakken -. De camelkleurige bucketbag voor je smartphone – hállo perfecte kiekjes en dito selfies – deodorant en oooo zó sexy K-Way is een echte musthave.

Wat vinden jullie van deze outift en de H&M Coachella collectie? Ik kreeg alvast heel veel zin in een fris pintje en wat goeie tunes!

Love,

Lore & little things.

 

4 thoughts on “Coachella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *