House of Style – persavond

Mijn adoratie voor House of Style heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Deze twee meiden met een deftige portie ambitie richtten samen dit modeagentschap op.  Ondertussen maken ze hun dromen waar aan het tempo van een snelheidstrein, ‘#pedaltothemetal’ zoals ze zelf graag zeggen.

Als ik het goed voorheb is dit reeds hun derde collectie die ze op de markt brengen. Reden voor een feestje dachten ze en zo werd ik uitgenodigd op één van de hipste feestjes van 2017. Plein Publiek is dé über hotspot te Antwerpen – awesome weetje: hun showroom kijkt uit op deze locatie – waar ze met trots hun nieuwe collectie voorstelden . Naast hun eigen schoenmerken Three6Five, Baci en Baci Kids konden we ook kennismaken met de andere merken die ze vertegenwoordigen zoals Pola Paradis, Lulu Guinness en Est. 1842. Onlangs voegden ze een nieuw merk toe aan deze indrukwekkende lijst: Senso. Dit Australisch schoenenmerk stond al heel lang op hun wishlist én met reden. De Senso collectie is a-dem-be-nemend!!

WARNING!! Volgende foto’s bekijk je best op eigen risico want nadien zal het héél moeilijk zijn om je portemonnee dicht te houden.

Zelf heb ik al een heuse wishlist: de witte platform veterschoenen van Three6Five, zwarte en grijze sandalen van Baci en de enkellaarsjes van Senso. Ik kan niet wachten tot mijn dochtertje Jackie Lou groot genoeg is om haar voetjes in één van de mooie Baci Kids schoentjes te hullen. Maar nu eerst nog even genieten van mijn kleine wondertje!

Love,

Lore & little things

One thought on “House of Style – persavond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *