Verlangen naar de zomer met de nieuwe Hunkemöller badmode.

Hoewel ons druilerig weertje het helemaal niet doet vermoeden staat de zomer nu écht wel voor de deur. De maand mei is ondertussen aangebroken en dit is voor mij een i-de-aal moment om al weg te dromen over komende zomer.

Hunkemöller verblijdde onlangs het wereldwijde web met hun splinternieuwe beachcollectie met als gevolg dat ik mezelf niet kon weerhouden een kijkje te nemen. Zoals het een echte webshopper betaamt zat ik al na enkele muisklikken te kwijlen achter mijn laptop. De Doutzen swimwear collectie is adembenemend mooi. Terwijl ik door de vele pagina’s scrolde viel mijn oog ook op enkele accessoires. Er is geen weg meer terug want deze collectie maakt me uitermate hebberig.

De ‘Triangle Fringe’ bikini uit Doutzens collectie is één van mijn favorieten. Het zalmkleur brengt elk gebronsd huidje tot zijn recht en de fringes zijn tegelijk edgy én cute. Zelf zou ik als bikinislip voor het ‘Low Rio’ model kiezen.

TRIANGLE FRINGE BIKINI DOUTZEN COLLECTIE BY HUNKEMÖLLER

Aangezien mijn post pregnancy body nog niet helemaal op punt staat en ik ook al helemaal niet de persoon ben om tot zonsondergang in bikini te paraderen zocht ik nog een cover-up. Deze tuniek is het ultieme item dat ik voor ogen had. Zo kan ik schaamteloos van mijn cocktail sippen en niemand die mijn extra vetrolletje of putje cellullite opmerkt. Deze tuniek kun je gerust ook combineren met een jeansshort et voilà 2 outfits in 1 klap.

TUNIC SHORT EMBROIDERY BY HUNKEMÖLLER

De cactus espadrilles zijn perfect om de bloedhete ondergrond te trotseren. De assymetrische look en rieten zool maken van deze schoenen een echt showpaar. Met een leg chain creëer je nog een extra boho vibe om het geheel af te maken.

Naast het fleurige ensemble van hierboven viel mijn oog ook op een gitzwarte look want black is the new black off course! In mijn kledingkast vind je veel zwart dus ik zou mezelf niet zijn als ik geen zwarte look zou selecteren. De ‘Culture‘ bikini staat zowaar bovenaan mijn wishlist te prijken.  Het nineties haltermodel is helemaal on trend en goed nieuws want er is ook een badpak uitvoering.

CULTURE PIECE BIKINI DOUTZEN COLLECTIE BY HUNKEMÖLLER

De ‘Black Detail’ tuniek is zowel voor op het strand als tijdens het citytrippen een musthave. Het luchtige katoen laat je bij elke zomerbries even afkoelen. Een zonnebril is voor mij onmisbaar. Bij elke straaltje zon, hoe miniem ook, zet ik er één op mijn neus. Niet alleen omdat zonnebrillen ongelofelijk fashionable zijn maar ook omdat ik anders onmiddellijk hoofdpijn krijg.

Wil je net als ik al deze zomerstuks binnenkort in je kleerkast zien hangen. Ga dan als de bliksem naar een Hunkemöller winkel in je buurt of wees lui en shop je badmode hier online.

Love

Lore & little things.

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Hunkemöller.

One thought on “Verlangen naar de zomer met de nieuwe Hunkemöller badmode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *