It’s #disaronnosourhour .

Na Martini komt ook Disaronno deze zomer met verfrissende, zomerse cocktails op de proppen. Uiteraard wilden we ook deze dorstlessertjes onderwerpen aan onze strenge smaakpapillen.

Disaronno original is een wereldberoemde amaretto-flavoured likeur uit Italië. Het drankje heeft met zijn uitgesproken amandelsmaak dan ook zowel lovers als haters. Maar laat het nu – toevallig 😉 – wel één van mijn favorieten zijn! Ik stond dan ook gretig te popelen om die nieuwe Disaronno-lekkernijtjes aan mijn lippen te zetten.

Disaronno zorgde voor deze gelegenheid alvast voor een toplocatie: het dakterras van Résidence Palace in de Wetstraat van onze hoofdstad. Het indrukwekkende panorama over de Brusselse skyline bevestigde onmiddellijk waarom rooftop-party’s trending zijn. De setting was mindblowing.


‘Disaronno on the rocks’ is de klassieker die je in elke bar wel kan verkrijgen. Voor mij alvast één van mijn guilty pleasures. Maar ook hun nieuwe cocktails staan vanaf nu bovenaan mijn lijstje. Met deze pittige, frisse cocktails hebben ze hun likeur als het ware heruitgevonden. We proefden er twee varianten: Disaronno Sour (zoet en punchy) en Kentucky Sour (pittig en sterk). De Sour Jar’s zorgden voor dat tikkeltje extra. Instant summervibes: check!

Laat de mojito’s, caipirinha’s en cosmopolitans deze zomer dus maar even voor wat ze zijn. Verras je gasten op al jouw hot summerparties met Disaronno als ingrediënt van een hippe zomercocktail. Verfrissend hot!

Voor wie deze Sours zo snel mogelijk wil uittesten:

Disaronno Sour
– 45 ml Disaronno
– 30 ml vers citroensap
– 1 theelepel suiker

Kentucky Sour
– 30 ml Disaronno
– 30 ml Kentucky Bourbon
– 25 ml vers citroensap
– 1 theelepel suiker

Voeg ijsblokjes toe, shake en geniet!
Cheers!

Love,

Tine & little things.

3 thoughts on “It’s #disaronnosourhour .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *