KIKO Cosmetics Souvenirs.

Hola!

Deze zomer trokken Mr. Boyfriend en ik erop uit naar Sevilla en Málaga. Véél zon -puffen!- , tapas, sangria en stevig de toerist uithangen. Naast de vele culturele bezoekjes aan het indrukwekkende Plaza España en Alcazaba  – om mee uit te pakken bij nonkels en tantes op familiefeestjes 😉 – maakte mijn hart vooral een sprongetje bij het zien van een KIKO Cosmetics Store in Calle Marques de Larios in Málaga. Één ding stond vast: dit jaar geen flesje olijfolie of curry rojo als souvenir van ons reisje door Andalusië. Het werd een zak vol KIKO-goodies, YAY!

foto 1

Hoewel ik het heel onwaarschijnlijk acht dat jullie dit fantastische en budgetvriendelijke make-upmerk (nog) niet kennen, toch even een (make)update:
KIKO Cosmetics is een Italiaans make-upmerk dat werd opgericht in 1997 door Percassi. Het biedt een groot assortiment aan make-upproducten en gezichts –en lichaamsbehandelingen. De producten zijn kwaliteitsvol en bovendien – belangrijk detail voor alle kooplustigen onder ons, inclusief mezelf – heel budgetvriendelijk. Nog een leuke meevaller: bij KIKO zijn er telkens verschillende acties waardoor je soms echt wel koopjes kunt doen!

Mr. Boyfriend nam plaats op een terras en liet zijn geliefde los in dit aards paradijs –mét bankkaart! 😉 De resultaten van mijn verblijf in de beautyhemel deel ik heel graag met jullie!

Outdoor Bronzer Nr. 01 Technical Honey (Limited edition ‘The Beauty Games’): € 6,40* 

 

Fresh Cushion Perfector Base Nr. 01 Light to medium (Limited edition ‘The Beauty Games’): € 5,40*

foto 4

 

Natural Concealer Nr. 02: € 3,80**

foto 1(1)

 

Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara€ 7,20

foto 3

 

Long Lasting Stick Eyeshadow Nr. 21 & Nr. 06€ 3,40*

 

Strobe & Sculpt Cream Contour Palette Nr. 01 Light to medium€ 14,90

* -50% on sale!
** -30% on sale!

Bij de Strobe & Sculpt Cream Contour Palette krijg je ook een handige manual die je helpt bij het aanbrengen van de highlighter en schaduwen. KIKO got your back, zelfs voor de make-upspiegel thuis!

Ook hier in ons belgenlandje kunnen de beautygeeks hun slag slaan in de KIKO Cosmetics stores in Brussel, Hasselt en Luik. En nog méér goed nieuws: ook in Leuven komt er heel binnenkort een vierde winkel bij! Voor wie dit allemaal net iets te ver is en liever in PJ’s vanonder een knus dekentje het geld wil laten rollen: www.kikocosmetics.be

Love,

Tine & little things.

3 thoughts on “KIKO Cosmetics Souvenirs.

  1. Heb nog steeds niets van Kiko geprobeerd. En toch vind ik de producten er altijd mooi uitzien als ik ze op andere blogs zie voorbij komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *