L’ORÉAL Studio Pro Bar.

Zaterdag ging ik samen met één van mijn BFF’s een kijkje nemen in de L’ORÉAL Studio Pro Bar te Antwerpen. In grootsteden als New York, Berlijn en Londen zijn Blow Dry bars al helemaal ingeburgerd en nu kreeg Antwerpen ook een pop-up versie om de nieuwste stylingproducten van L’ORÉAL te promoten. De nieuwe producten komen in 3 varianten: de HOLD IT -spray of mousse voor een langdurige fixatie, de BOOST IT spray of mousse voor extra volume en de CURL IT versie voor weelderige krullen.

Tijdens het wachten op onze kapselfix kregen we een overheerlijke cocktail – aangeboden door idem dito barman – en enkele woordjes uitleg over het concept. We mochten uit een mini-catalogus een haarstijl kiezen of zelf een mix voorstellen. De bekwame kappers stonden ons op te wachten om ons een nieuwe look aan te meten.

Ik koos voor de #GOTH look en de kapster maakte er iets heel speciaals van. De linker zijpartij van mijn haar was in 2 vlechten ingevlochten. De rest van mijn haar kreeg wat beachwaves aangebracht met een stijltang. Een beetje HOLD IT fixatiespray – met een fris geurtje – erop et voilà!

Mijn vriendin gaf haar kapper carte blanche met als enige voorwaarde extra volume bovenaan haar kruin. Haar lokken werden gretig getoupeerd en na iedere lok gefixeerd aan de haarwortels door haarlak. Het resultaat was verbluffend! Ze kwam uit de kappersstoel met een heuse model off duty look alsof ze net van de catwalk kwam.

Een geslaagd verwenmoment – al was het uitkammen van het getoupeerde haar iets minder de dag nadien – met leuke foto’s als resultaat.

Wat vinden jullie van deze hippe hairdo’s? Interesse om jullie haar gratis te te laten stylen en kennis te maken met de nieuwe haarproducten van L’ORÉAL? De Studio Pro Bar in de Wiegstraat 24 te Antwerpen is deze week nog open op:

Donderdag 14/04/2016 van 15u tot 21u
Vrijdag 15/04/2016 van 16u tot 21u
Zaterdag 16/04/2016 van 15u tot 21u

Inschrijven en meer informatie op de website van Studio Pro.

Love,

Lore & little things.

8 thoughts on “L’ORÉAL Studio Pro Bar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *