Mijn Mos Mosh boyfriend jeans van To Be Lauwe.

Op donderdag 8 oktober vond de tweede editie van Nacht van To Be plaats. Hun concept is innoverend én geniaal: avondshoppen met een hapje en een drankje vergezeld door leuke house beats verzorgd door de dj’s van Club Søndag. Mijn keuze was vrij snel gemaakt: hier moest ik bij zijn.

Samen met twee vriendinnen zakte ik af naar Lauwe. Eens geparkeerd leidde de opzwepende muziek me onmiddellijk in de juiste richting. Na de verwelkoming met een glaasje bubbels kreeg ik wat uitleg over de win-actie van die avond. Bedoeling was om tijdens de Nacht van To Be een selfie te nemen en deze op Instagram te posten met de vermelding #nachtvantobe en To Be Lauwe in je post te taggen.

Na het horen van deze boodschap was ik al dolenthousiast. Maar het beste moest nog komen: winnaars maakten kans op een broek van Mos Mosh. Aangezien ik broeken kopen een ware hel vind – mijn lichaamsfiguur slaagt er telkens in om modellen te strak te laten passen aan mijn ronde billen in tegenoverstelling tot mijn taille waar hij dan te wijd komt te zitten – had ik bij Mos Mosh misschien meer kans dus deed ik gretig mee!

Samen met mijn twee vriendinnen nam ik een selfie voor de spiegel van de paskamer. De ene gehuld in grijze kokkerrok, andere in cut out t-shirt en ik in een beige fake fur jas. Voor de blog nam ik nog een extra selfie.

Na de fotosessie en het rondneuzen in de winkel – die trouwens prachtig ingekleed is met een industriële look door de metalen rekken, betonnen pilaren en ijzeren olievaten – was het tijd om verder te proeven van het nieuwe concept.

Achteraan de winkel stond een bar mét grote badkuip gevuld met ijs om de Corona flesjes koel te houden. Er was ook een heuse gin bar georganiseerd door Gin Belet en we kregen funky fingerfood aangeboden door Sweet Lime Kortrijk. Genietend van een hapje en een drankje op de beats van Club Søndag kon mijn avond niet meer stuk. Zeker voor herhaling vatbaar en een derde editie duid ik met stip aan in mijn agenda.

Het werd nog beter toen ik enkele weken later te horen kreeg dat ik één van de vier winnaars was van de win-actie. De broek mocht ik afhalen in de winkel én zo gezegd zo gedaan. Ik kreeg de keuze uit 6 verschillende modellen en ik paste ze één voor één. Verrassend genoeg konden de meeste modellen mijn lichaamsbouw smaken. Geen getrek en gewoel nodig om mij in de broeken te hijsen en de zachte stretchstof tilde mijn verwachtingen torenhoog. Uiteindelijk koos ik voor een bleke boyfriend jeans voor verschillende redenen:

  1. de broek zat mij en mijn absurde lichaamsbouw als gegoten – praise  the lord –
  2. een bleke jeans is altijd welkom in mijn soms te donkere kleerkast
  3. zo’n exemplaar had ik nog niet in mijn kast – tenzij ik bij mijn vriend ging neuzen –

Wat ik zo leuk vind aan deze jeans zijn het lederen detail op de achterzak en de minieme ripped details aan de voorzijde. Een klein beetje edgy maar niet té.

De boyfriend jeans kan je op verschillende manieren dragen: met een wijde t-shirt en sneakers of met hakken voor een vrouwelijke toets.

Hoe je het ook draait of keert, de boyfriend jeans is een musthave in ieders kleerkast. Bedankt To Be Lauwe voor de leuke ervaring en super mooie jeans.

Liefs,

Lore & little things.

To Be Store

Lauwbergstraat 148 000A

8930 Lauwe

www.tobestore.be    

Facebook To Be    

0 thoughts on “Mijn Mos Mosh boyfriend jeans van To Be Lauwe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *