Nathalie Vleeschouwer @ Moka

Vorige week gingen we naar een fashion event in Wervik. In samenwerking met het restaurant ‘de Waterkant‘, showde kledingwinkel ‘Moka‘ haar nieuwste lente – en zomercollectie. Aangezien we beiden ons op onbekend terrein begaven, trokken we vol spanning naar Wervik.

Bij aankomst werden we aangenaam verrast door het warme onthaal met bubbels. We mochten plaatsnemen aan een tafeltje in het gezellig ingerichte restaurant. De mannequins flaneerden tussen de tafeltjes door zodat elke toeschouwer een kritische blik kon werpen op de nieuwe collectie. Er was voor elk wat wilds: lichte pastels, opvallende accessoires en zwierige zomerstukken. Elke outfit werd keurig uitgekozen door de winkelverantwoordelijke en was tot in de puntjes gestyled.

Tijdens de modeshow konden we genieten van een culinair ‘mini diner’. Als voorgerecht werd ons een verrukkelijke Ceasar Salad aangeboden met daarop volgend een zalmsashimi en als dessert een lekkere caramelflan.

Een super aangename avond waarbij ons oog vooral viel op de nieuwe zomercollectie van Nathalie Vleeschouwer. Deze Belgische ontwerpster startte in 2011 het gelijknamige kledinglabel waarbij sensualiteit, vrouwelijkheid en draagbaarheid zich een rode draad doorheen haar collectie vormen. We waren onmiddellijk verkocht aan deze über comfortabele maar kwaliteitsvolle outfits. Oordeel vooral zelf want wij kozen er enkele uit voor jullie:

Bedankt aan kledingwinkel Moka voor de inspirerende avond en aan De Waterkant voor de overheerlijke hapjes!

Moka
Leiestraat 33
8940 Wervik

Nathalie Vleeschouwer
Kammenstraat 82
2000 Antwerpen

Love,

Lore, Tine & little things.

0 thoughts on “Nathalie Vleeschouwer @ Moka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *