Got my nails did.

Zoals sommigen onder jullie al wisten is één van mijn BFF’s – Nelle Dierynck – kortgeleden haar eigen zaak opgestart ‘Naturnelle’. Je kan bij haar terecht voor diëtiek en esthetiek. Ik liet me door Nelle al enkele keren onder handen nemen – yes yes, all the way – maar op vlak van manicure ben ik een echte leek.

Met de feestdagen in het vooruitzicht leek het me wel leuk om eens mijn handen te verwennen met gelish nagellak. Daarbovenop was Nelle haar gloednieuwe praktijkruimte net klaar voor gebruik dus kon ik mijn nieuwsgierige zelf niet onderdrukken en ging ik eens een kijkje nemen.

Bij het binnenkomen stond ik met verstomming. De wachtruimte met witte muren en industriële accenten straalt rust uit. De Scandinavische zetel is zéér uitnodigend – jammergenoeg was wachten niet aan de orde dus ik kon me er niet even inploffen – maar mocht ik onmiddellijk verder naar de behandelruimte.

Ook daar kon ik mijn ogen niet geloven. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt en past naadloos bij elkaar. Zelfs de grote behandelzetel die in sommige ruimtes monsterlijk groot zou overkomen draagt bij tot het interieur. De witte letters ‘N’ afkomstig van haar logo maken het geheel af. Wanneer ik de kaarsen zag branden – oké ik ben een échte romanticus op dit vlak – wist ik dat ik goed zat.

Naturnelle.

Ik mocht plaatsnemen op één van haar pronkstukken – designstoelen gekocht bij tweedehands fashionconcept Heremiet te Kortrijk – en aan een zelfgemaakt (!) houten bankje terwijl Nelle me een verse thee inschonk. Zo trots als een gieter demonstreerde ze mij ook haar splinternieuwe Nespresso machine waar ze heel lang naar op zoek geweest was voor ze het perfecte café-au-lait kleur vond. Ze gooide er nog de overduidelijke ”je weet wel, het is de machine van George Clooney” melding met bijhorende knipoog bovenop en we waren vertrokken.

Nelle vijlde zorgvuldig mijn nagels en verzorgde mijn nagelriemen. Daarna begon ze laag na laag (na laag na laag na laag…) de gelish nagellak aanbrengen. Ik koos voor zwarte nagels met als accentkleur zilver omdat dit perfect zou staan bij mijn outfits voor de feestdagen.

Eerlijk gezegd was ik eerst wat sceptisch. Nagellak blijft bij mij nooit langer dan 3 dagen zitten – en dan doe ik nog echt mijn best – maar ondertussen is het twee weken geleden en zijn mijn fonkelende nagels nog zo goed als nieuw. Ik verfde en schuurde de muren van ons huis tegen de sterren op – wat doe je anders wanneer je samen met je vriend 2 weken verlof hebt – en hier en daar zie je dat de nagels het hard te verduren kregen maar tot mijn grote verbazing blijven ze nog steeds standhouden. Zie hieronder het resultaat:

Kortom een echte aanrader dus! Een ontspannend bezoek en een gezellige babbel rijker plofte ik me nog even in de stoel in de gang – ik kon het echt niet laten – en liep daarna met een grote smile op mijn gezicht naar mijn auto. Klaar om de wereld – of toch tenminste de feestperiode – te veroveren!

Love

Lore and little things.

Voor meer informatie omtrent ‘Naturnelle’ – Oude Hondstraat 3, 8940 Geluwe 
kan u steeds Nelle Dierynck contacteren op 0474/ 73 04 34 
of via de website www.naturnelle.be. 
Via de sociale media blijft u up to date door via Instagram @Nelledierynck 
en via Facebook de pagina Naturnelle te volgen. Zeker de moeite waard!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *