Oh rainy days.

De weergoden zijn ons deze tijd van het jaar niet echt gunstig. Regen, hagel en op sommige plaatsen zelfs sneeuw!! Een kledingcrisis is dus in de maak – april staat voor mij gelijk aan de wintergarderobe zo ver mogelijk wegbergen – want wat trek je in hemelsnaam aan op een regenachtige lentedag zonder uit je kleren te rillen? Ik was overduidelijk weer veel te optimistisch bij het voelen van die eerste vitamin D.

Dus ik ging op zoek naar een outfit die én ideaal is voor de koude lentedagen maar daarnaast ook waterdicht is.

Mijn grootste angst was: hoe blijf ik er fashionable uitzien zonder een jaren ’80 regenjas te hoeven aanmeten – geen k-way voor mij – en ZARA kwam met de oplossing. In de splinternieuwe lentecollectie vind je een transparante regenjas. Übercool want zo blijft je hele outfit zichtbaar én regenbestendig.

regenjas

transparante regenjas – ZARA

Deze week stuitte ik ook op een heel hot item deze lente. De bomberjack met patches! Guts & Gusto heeft er zo enkele maar mijn favoriet is deze oudroze.Het stoere van de bomber met het speelse van de patches en het oude roze zijn een prachtige combo. Het zou zonde zijn dat deze bomber onder een lelijke regenjas verstopt ging.

bomber guts & gusto

bomberjack – Guts & Gusto

Om de gure wind wat tegen te houden koos ik voor een sweater – damn right I wish he was my father – met een roze ludiek opschrift. De keuze voor een sweater en bomber geeft de outfit een ‘laidback’ uitstraling.

sweater

statement sweater – Eleven Paris

De grijze broek voor deze look vond ik eveneens bij Guts & Gusto. Het is een lichtgrijze skinny – roze en grijs vind ik zo’n mooie combinatie – met ritsdetails op de heupen.

broek

grijze skinny – Guts & Gusto

Niets past beter dan een crispy witte sneaker onder deze look. Lekker sportief en chill om heel snel tussen de plenzende regenbuien door wat te shoppen of een vlugge lunch te nemen. Deze sneakers vond ik bij de webshop van Sacha.sasha sneakers

witte lederen sneaker – Sacha

Wat vinden jullie van deze look? Één ding staat alvast als een paal boven water, een transparante regenjas is zeker geen miskoop want die zullen we nog vaak nodig hebben met dit miezerige weer!

Love,

Lore & little things.

3 thoughts on “Oh rainy days.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *