OUTFIT ON FLEEK.

Zoals jullie waarschijnlijk wel al weten, vertaalt mijn kledingsstijl zich vooral naar minimalistisch en urban chic. Niet te veel troelala want dat is echt niet aan mij besteed. In de zomer krijgt mijn stijl een bohemian twist maar de rode draad doorheen mijn kleerkast blijft toch wel gemakkelijke basics in soepele stofjes die eindeloos te combineren vallen.

Aangezien we jammergenoeg nog steeds volop winter zijn in ons Belgenland koos ik voor een donkergrijze wollen broek en een transparante blouse met daaronder een bralette. De verticale strepen verlengen optisch terwijl horizontale strepen je eerder verbreden.

Ik koos -alweer, sorry maar het is een echte shoe crush – voor mijn lederen slip ons en haalde mijn oude handtas nog eens van onder het stof. De zwarte middellange mantel en mijn BF’s sjaal – sorry, not sorry – maakten mijn outfit wind en regen proof.

Op vlak van juwelen hield ik het heel simpel. Een gelaagd gouden kettinkje en minimalistisch gouden oorringen om het geheel af te maken.

Et voilà, ik was helemaal klaar voor mijn zondags aperitief. Benieuwd wat jullie ervan vinden. Kijk en oordeel vooral zelf!

wollen broek – C & A
bralette – H & M
slip ons – H & M
gestreepte blouse – Dorothy Perkins
jas – Primark
sjaal – ZARA
handtas – online outlet shop Ali Express
gouden kettingen – Victioria / H & M
oorringen – Primark

Love,

Lore & little things.

0 thoughts on “OUTFIT ON FLEEK.

  1. Oh mooie look! Op een vrije dag kies ook vaak voor zo iets. Easy going, Effortless. En die bralette heb ik ook, due zit echt super en voor geen geld.

    Xx Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *