Pressdays 2016.

Hi

Afgelopen woensdag ging ik samen met Tine naar de Antwerpse persdagen. Na veel wikken en wegen voor de kleerkast – mijn outfit komt later deze week zeker nog online – waren we klaar voor onze eerste persdagen. We gingen op bezoek bij 2 persbureaus: Maison PR ft. Mojo Antwerp en Nans. Benieuwd naar de nieuwe leuke merken die we leerden kennen? Kijk gerust mee en ontdek onze spannende ervaring:

14u13: Vertrek naar Antwerpen met als eerste stop de Divani Lounge waar Maison Pr samen met Mojo Antwerp hun kamp hadden opgeslagen. Maar first things first: SELFIE!

Press days 2016 (1)

15u27: Veilig en wel aangekomen in Antwerpen. Sippin’ van een waanzinnig lekkere cocktail op basis van Rose Lemonade en citrus én ondertussen enkele nieuwe brands ontdekken zoals VOYA, een ecologisch beautybrand, SMOKE x MIRRORS een trendy zonnebrillenmerk met verrassende frames, het kledingmerk addmyberry met Antwerpse roots – meer hierover binnenkort op de blog, I swear!! – de nieuwe collectie Dexters, Selima eyewear voor de hippe accessoiremeisjes onder ons en als afsluiter een photobooth sessie. Geslaagde eerste tussenstop en lekker ontspannen na de handmassage op naar de volgende!

16u43: Tweede tussenstop was het persbureau Nans. Zij stelden hun brands voor in de brouwerij Dekoninck te Antwerpen. Verkleumd van de kou – we verdwaalden even – konden we terug op temperatuur komen in de gezellige buitenhut. We kregen caloriearm ‘vitamin water’ van Vitamin Well aangeboden en struinden langs de verschillende standjes en rekken. Eerste brand was onmiddellijk een knaller: élysée. Een Belgisch trendgevoelig en splinternieuw kledingmerk solidair met de portemonnee. Daarna werd ik verliefd op het Scandinavische merk DRY LAKE waarin faux fur centraal staat – die bontmuts staat al hoog bovenaan mijn wishlist – , hét merk bij uitstek voor zomervoeten [Espadrij] met frisse espadrilles, comfy broeken van 2ND ONE, geometrische juwelen van HELIX  rechtstreeks uit een 3D printer en zo veel meer. Werther’s Original liet ons proeven van hun nieuwe assortiment – voor de lekkerbekken onder ons zeker de moeite waard – en we gingen met een goedgevulde goodiebag – en dito maag – terug naar huis.

18u04: Met een voldaan fashionhart, lege iPhone batterij en een hele fotoreeks terug huiswaarts naar het verre West-Vlaanderen. De dag erna was er nog een tweede persdag maar duty calls in het onderwijs dus deze lieten we aan onze neus voorbijgaan.

Bedankt Maison PR ft. Mojo Antwerp en Nans voor de uitnodiging en de verwennerij! Hopelijk tot de volgende persdagen voor SS17!

Love,

Lore & little things.

6 thoughts on “Pressdays 2016.

  1. Wat leuk dat je daarvoor uitgenodigd was!! Het ziet er echt heel leuk uit! En echt heel leuk om te lezen. Persdagen ontdek ik eigenlijk pas net. Ik ben nog een beetje nieuw in de blog wereld. Hopelijk mag ik dit ook een keer meemaken;)

    1. Als je hard genoeg je best doet word je zeker uitgenodigd!! Er zijn ook persdagen van persbureaus waarbij je niet perse een personal invite nodig hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *