Sweater madness.

De lente staat voor de deur en dit gaat gepaard met onvoorspelbaar weer. De sweater is dus het kledingstuk bij uitstek! Ik zocht mijn favoriete sweaters uit online en zette ze voor jullie op een rijtje:

O’rèn

O’rèn is een Belgisch ready-to-wear modelabel steeds voorzien van leuke statement quotes. Een musthave voor deze lente!

Oren - Petit Belge
O’rèn – Petit Belge

Pola Paradis

Dit gloednieuw modelabel creëert eigentijdse sweaters waar mijn modehart een sprongetje van maakt. De sweaters balanceren op de dunne lijn tussen comfy en uitermate fashionable. Een gewaagde combinatie voor de échte fashionista’s.

Pola Paradis Pink Grizzly
Pola Paradis – Pink Grizzly

#NANOUK

Nanouk De Cauwer, fashion en travel blogger gekend van Preloved, richtte haar eigen streetwear brand #NANOUK op. Het merk ademt een ‘do not mess with me’ attitude en bracht verschillende sweatshirts op de markt waaronder deze befaamde ‘OLAPOLA’.

Preloved by Nanouk
#NANOUK – OLAPOLA

Sincerely Jules

De wereldbekende blogster Julie Sarinana richtte Sincerely Jules op in 2009. Sindsdien is ze niet meer weg te slaan uit online mode- en blogwereld. Ze richtte haar eigen basic kledinglijn op die ze gretig promoot op haar blog.

Sincerely Jules
Sincerely Jules – Viva La Moda

La Vie est Belge

Zoals de naam al doet vermoeden is dit opnieuw een Belgisch modelabel. Mijn favoriet is de sweater bedrukt met een postcode. Van Knokke tot Bastogne. We zijn trots op onze nationaliteit.

blue-edition (2)
La Vie est Belge

Go shop them!

Hebben jullie een favoriet? Of andere aanraders? Laat het me gerust weten.

Love,

Lore & little things.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *