Terrasjestijd.

Een verlengd weekend overgoten met zonnestralen en goedgeluimde mensen is de perfecte aanzet tot terrasjes afschuimen op zoek naar de beste cocktail. Ik moest dus een outfit vinden – OK , I plead guilty en zoek voor elke gelegenheid een reden om te shoppen – maar vond dus uiteindelijk het ideale ensemble bij Esprit.

Aangezien we nog steeds niet volop aan het zomeren zijn – ’s avonds durft het heel snel af te koelen – ging ik op zoek naar een leuke jeans. Ik werd op slag verliefd op de boyfriend jeans met used details. Voordeel hierbij is, als het toch nog té warm is, kunnen de broekspijpen makkelijk opgerold worden. Geen plakkerig gevoel dus!

boyfriend jeans esprit

koop deze boyfriend jeans – Esprit

Een losse viscose top – heel luchtig en praktisch want strijken hoeft nauwelijks – met kralen en parelmoeren sierbandjes geeft een speels accent en was net wat ik zocht om niet overdressed te zijn. Steek de top enkel vooraan in broek om een nonchalante vibe te creëren.

top

koop deze witte viscose top – Esprit

Gepaste schoenen vinden was ‘a piece of cake’. Mijn missie was reeds gepland – ik wil al heel lang metallic slippers – en ik wist perfect waar ik naar op zoek was. Esprit aanhoorde dus mijn fashiongebeden. Het perfecte paar stond de blinken op de webshop. Wat zeggen ze ook alweer? Shoelove is truelove? I found mine obviously! Deze slippers zijn helemaal mee met de trend van dit seizoen, zijn supercomfy en budgetvriendelijk op de koop toe!

esprit metallic sandalen

koop deze metallic slippers – Esprit

Natuurlijk blijft het niet eeuwig warm en verkleumd naar huis moeten gaan is een echte pretbederver. Enige opties zijn: enkele shotjes achter de kiezen slaan om op te warmen – met risico op een gênante afloop – of snel iets extra’s aantrekken. Ik koos voor optie 2 – optie 1 staat reeds op mijn palmares en is echt geen aanrader – en vond een super mooie cover-up. Deze koraalrode hipppie-chic poncho met kwastjes past uitmuntend bij mijn look. Hij is bovendien heel handig om mee te nemen want deze luchtige katoenen stof berg ik gemakkelijk op in mijn handtas.

poncho

koop deze koraalrode poncho – Esprit

Enige wat mij nu nog te doen staat is een whatsapp’je sturen naar mijn BFF’s om ze op te trommelen voor een date en genieten van één – of ons kennende meerdere – ijskoude mojito’s. Wat is het leven toch leuk wanneer de zon schijnt!

Wat vinden jullie van deze outfit? Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Love,

Lore & little things.

7 thoughts on “Terrasjestijd.

  1. Ik vind de outfit echt leuk. Ziet er echt uit alsof je er heerlijk in kan chillen, terwijl je er wel goed uit ziet. Ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *