Klaar voor de zomer dankzij TRIANGL.

Onlangs werden we met verstomming geslagen toen we onze mailbox openden. Een e-mail van TRIANGL trok onmiddellijk onze aandacht. Ze hadden ons Instagram-account opgemerkt en vonden ons de perfecte kandidaten om deel te nemen aan hun gifting program. Op de koop toe mochten we elk zelf een bikini uitzoeken op de webshop – extra vreugdedansje – met no limits!

Voor diegene die het afgelopen jaar diep onder de grond hebben gezeten en niet weten waarvoor het merk TRIANGL staat – hopelijk voelt niemand zich hierbij aangesproken – kort een woordje uitleg. TRIANGL is een bikinilabel dat zich vorig seizoen vooral liet opmerken door colour blocking: fluoriscerende kleuren met zwarte contouren. TRIANGL ontwikkelt hun swimwear, in tegenstelling tot andere merken, in neopreen materiaal. Dit is voornamelijk gekend onder de vorm van wetsuits voor duikers. Deze stof is non-stretchy en niet soepel waardoor de maat perfect moet aansluiten. Gelukkig biedt TRIANGL een live chat aan met enorm hulpvaardige TRIANGL girls om je via allerlei vragen te helpen naar de ideale fit.

Na uren twijfelen, overleggen en uiteindelijk terug te keren op ons eerste gedacht waren we er eindelijk aan uit welke stijl we zouden nemen. Dinsdag gaven we onze bestelling door en na enkele spannende dagen stond op vrijdag (!!) FedEx voor de deur met de alom gekende zwarte TRIANGL doos. De bikini’s werden onmiddellijk getest en goedgekeurd – thank God voor de juiste maat – want ze zitten als gegoten!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik (Lore) koos voor de traditionele TRIANGL-look in de pastelkleuren ‘candy pink’ en ‘pastel neon mint ‘ (geeft op de foto wel een blauwachtige schijn). Door voor het Poppy model ‘Flamingo Fling’ – de naam alleen al – te kiezen wilde ik hun handelsmerk in de kijker zetten.

De frisse kleuren doen me terugdenken aan speelse warme zomerdagen met snoepjes als vieruurtje op Flamingo Bay. Deze stijl met witte bovenrand vind ik mooi contrasterend met een gebruinde huid – hier is nog veel werk aan de winkel -. Zowel de cup als het broekje hebben een detail in mesh-uitvoering. Dit maakt de bikini iets specialer dan de andere TRIANGL modellen. Laat die cocktails maar al komen!

Ik (Tine) gooide het over een ander boeg en koos voor een vernieuwend TRIANGL-design, de ‘Confetti Garden’. Deze bikini heeft een frisse look en wijkt op het eerste zicht wat af van het alom gekende traditionele TRIANGL-design met zijn contrasterende afwerkingen. Maar TRIANGL zou TRIANGL niet zijn mochten ze ook hier niet spelen met contrasten.

De ‘Confetti Garden’ is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, telkens met een tropisch en floraal onderstuk en een eenvoudig wit design als bovenstuk. De ‘Midnight Delight’ -uitvoering bezorgde me werkelijk een coup-de-foudre. Het fleurige donkerblauwe ‘navy floral’ broekje contrasteert perfect met de sobere witte structured cup. De tropische aloha-kleuren van de bottom geven me dan ook een instant-zomergevoel. Ik kan dan ook niet wachten tot de eerste zonnestralen zodat ik in dit pareltje kan schitteren op het strand! Please take me to Hawaï!!

Een grote dankjewel TRIANGL voor deze prachtexemplaren. De zomer kan voor ons niet snel genoeg beginnen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Wat vinden jullie van deze bikini’s? Welk model zouden jullie kiezen? Graag zelf ééntje kopen? Go get them at www.triangl.com. Probeer gerust de live chat uit om te weten welke maat je het beste neemt.

Love,

Lore, Tine & little things.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *