WCD x ZALANDO

Het is bijna zover! Nog 5 keer slapen en het stijlvolste festival van België en omstreken opent haar poorten naar de hemel van fashion, music en food. Dit jaar koos We Can Dance voor het thema DESERT DREAMS. Denk aan tropische oases overladen met palmbomen, zandvlaktes met kamelen, funky fingerfood en zweverige beats.

De grootste fashion webshop van België, Zalando, is de ultieme plaats om vollebak inspiratie op te doen. Op een druilerige zondagmiddag – zodat er al vele geweest zijn deze zomer – liet ik mijn ogen dus ook gretig vallen op enkele items die perfect binnen het thema passen. Kijk gerust mee.

Wanneer ik aan DESERT DREAMS denk, krijg ik automatisch hele lichte kleuren voor ogen zoals wit en beige. En met de hete woestijntemperaturen, zijn lichte kleuren een musthave. Tijdens het windowshoppen filterde ik dus enkel op deze kleuren. Ik kwam een korte geborduurde en met kant afgewerkte jumpsuit tegen met lange mouwen van Missguided. Perfecte bescherming tegen de blakende zon maar toch luchtig. Wanneer de avond valt, houdt deze zandkleurige korte jas van Billabong je lekker warm.

Het zoeken naar het perfecte paar schoenen duurde net iets langer. Schoenen vinden die comfortabel genoeg zitten om stevig te kunnen dansen maar ook bestand zijn tegen zanderige vlaktes bleek niet zo makkelijk te zijn. Uiteindelijk koos ik voor bruine leopard sandalen van Topshop. Fashionable en praktisch om tot bij zonsopgang de bloemetjes buiten te zetten.

Leopard sandelen by Topshop - Zalando

Nadat ik overtuigd was van de basisstukken ging ik op zoek naar passende accessoires – my favourite part – en focuste ik me tijdens de zoektocht vooral op goud. Zo is de bodynecklace van Miss Selfridge de perfecte eyecatcher in combinatie met de goudkleurige zonnebril met roze spiegelglazen van Le Specs.

Zelf ben ik ook grote fan van de glittertrend voor festivals. Ga voor glittersproetjes, gouden etnische tattoos of gouden sterretjes. Ik probeerde dit eens uit op een festival bij ons in de buurt. Heel simpel, decoratiesterretjes aanbrengen met wimperlijm en klaar. Ik plaatste ze op mijn slapen maar je kan ze ook boven je wenkbrauwen kleven, of in je binnenste ooghoek. Je zal ongetwijfeld stralen tijdens Golden Hour.

Please try this at home!

XOXO

Lore

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *