Wild van patches.

Dit seizoen zijn patches hotter than ever!! Of je ze nu op broeken, rokken of vestjes staan hebt, ze maken elk kledingstuk net dat tikkeltje cooler.

Nadat ik een outfitselfie de Instagramwereld instuurde kreeg ik vaak de vraag waar ik mijn t-shirt haalde. Ik kocht deze een tijdje geleden in de MANGO voor een spotprijsje! Ik besloot op zoek te gaan bij mijn favoriete ketens MANGO en ZARA naar de leukste kledingstukken met patches. Onderaan kunnen jullie een directe link vinden naar de webshops zodat jullie weer helemaal up-to-date zijn!

IMG_4518

body met patches – ZARA

boyfriend jeans met patches – ZARA

kaki bomber met patches – ZARA

wit t-shirt met patches en quote – ZARA

witte jurk met patches – ZARA

gestreept t-shirt met patches – ZARA

mom fit jeans met patches – ZARA

sweater met patches – MANGO

pantalon met patches – MANGO

wit t-shirt met patches – MANGO

Love,

Lore & little things.

4 thoughts on “Wild van patches.

  1. Super leuk! Ik zie ze ook steeds voorbij komen. Deze trend moet ik zeker iets van hebben;) Die broek met de cactus vind ik zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *